211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ: Τραγουδάει ζωντανά τη νέα του κυκλοφορία

Νίκος Βέρτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Αργήσαμε καρδιά μου» είναι ο τίτλος της νέας κυκλοφορίας.

Νίκος Βέρτης επέστρεψε για ακόμα μια σεζόν, τον χειμώνα 2024, στην αγαπημένη του πίστα, που δεν είναι άλλη από το YTON the Music Show. Το νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται στο Αιγάλεω, άνοιξε τις πόρτες του για φέτος στο κοινό την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, με μια λαμπερή πρεμιέρα και πρωταγωνιστή, για ακόμα μια χρονιά, τον σπουδαίο καλλιτέχνη και πλέον έχει κλείσει δύο γεμάτους μήνες επιτυχίας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι κοντά στο κοινό του κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνουν και φέτος μία ομάδα νεαρών τραγουδιστών που αποτελούνται από τον Κώστα Δόξα, την Κρυσταλλία, την Αντιγόνη, την Εμμανουέλα, τη Ραφαέλα Στεφάνου και τον Vassili Simeon.

Τώρα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε την ολοκαίνουρια επιτυχία του με τίτλο «Αργήσαμε καρδιά μου». Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου.

Το νέο τραγούδι “Αργήσαμε Καρδιά Μου” κυκλοφορεί από τη Heaven Μusic και τη Super Theama, σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024. Ωστόσο, ήδη εδώ και μερικές μέρες το ερμηνεύει ζωντανά στο κοινό του, κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του. Μάλιστα, η στιγμή αυτή της βραδιάς έχει ήδη κυκλοφορήσει και σε βίντεο στο Υoutube που μπορείς να δεις παρακάτω.

Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ: Τραγουδάει ζωντανά τη νέα του κυκλοφορία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024