211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Βέρτης στο YTON the music show: Πότε κάνει πρεμιέρα

Νίκος Βέρτης Υτον εμφανισεις αθηνα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για ακόμα έναν χειμώνα θα βρίσκεται στην αγαπημένη του πίστα.

Ο Νίκος Βέρτης πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και το Orama και φυσικά πλέον βρίσκεται προ των πυλών για τις επόμενες εμφανίσεις του. Αυτές φυσικά δεν είναι άλλα από τα γνωστά και καθιερωμένα πλέον: για ακόμα έναν χειμώνα τον καλλιτέχνη θα δούμε στην πίστα του YTON the Music Show.Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει σε ένα από τα αγαπημένα μας στέκια.

Για ακόμα έναν χειμώνα, ο σπουδαίος τραγουδιστής θα βρεθεί στο αγαπημένο του στέκι και εκεί αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του αύριο, Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα είναι κοντά στο κοινό του με το νέο του πρόγραμμα κάθε Σάββατο και Κυριακή, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το νυχτερινό κέντρο μέσα από το instagram.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει μία ομάδα νεαρών τραγουδιστών που αποτελείται από την Κρυσταλλία, τους Prestige The Band, τον Γιάννη Αρβανιτίδη, την Αφροδίτη Χατζημηνά, την Αγγέλα Σιδηροπούλου και την Χριστίνα Ζιώγα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη!

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα  και μπουζούκια το Σάββατο.

Ο Νίκος Βέρτης στο YTON the music show: Πότε κάνει πρεμιέρα και ποιοι καλλιτέχνες ολοκληρώνουν το πρόγραμμα

Νίκος Βέρτης

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024