211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Χαμός στη συναυλία του στη Βουλγαρία

Νίκος Βέρτης συναυλια βουλαρια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες βίντεο από αυτή τη μοναδική βραδιά. 

Μια μοναδική μουσική βραδιά πραγματοποίησε ο Νίκος Βέρτης για τρίτη χρονιά, στο κλειστό γήπεδο Arena Armeec στη Σόφια της Βουλγαρίας, την Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Ο καλλιτέχνης μαζί με την ορχήστρα του χάρισαν ένα μοναδικό show στο κοινό που τον τίμησε γεμίζοντας το στάδιο με 20.000 άτομα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου χώρου αγοράστηκαν θέσεις περιορισμένης ορατότητας ακόμα και πίσω από τη σκηνή για τη συναυλία του Νίκου Βέρτη. Μέσα από το επίσημο κανάλι του στο youtube ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο από τη βραδιά, ευχαριστώντας το κοινό.

Φέτος επίσης, ο διάσημος τραγουδιστής εξακολουθεί με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τις εμφανίσεις στο YTON the Music Show για ακόμα μια χρονιά.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι κοντά στο κοινό του κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνει μία ομάδα νεαρών τραγουδιστών που αποτελείται από την Κρυσταλλία, τους Prestige The Band, τον Γιάννη Αρβανιτίδη, την Αφροδίτη Χατζημηνά, την Αγγέλα Σιδηροπούλου και τη Χριστίνα Ζιώγα.

Δες απόσπασμα από παλιότερες εμφανίσεις του τραγουδιστή στην ίδια πίστα:

Νίκος Βέρτης: Χαμός στη συναυλία του στη Βουλγαρία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024