211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Ποιες οι σχέσεις του σήμερα με τον Αντώνη Ρέμο;

νίκος βέρτης που εμφανιζεται
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του o Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στον Γιώργο Λιάγκα και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ όλων όσων αναφέρθηκε ήταν και οι σημερινές του σχέσεις με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο δεν κάνει πλέον πολλή παρέα, ενώ στο παρελθόν έκαναν.

Αρχικά, ο Νίκος Βέρτης παραδέχτηκε για τον Αντώνη Ρέμο: «Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολλή παρέα με τον Αντώνη Ρέμο», είπε ο Νίκος Βέρτης και αναφερόμενος στο σήμερα απάντησε: «Όχι δεν κάνουμε πολύ παρέα. Δεν έγινε κάτι».

Παράλληλα, το αγαπημένος καλλιτέχνης μόλις ξεκίνησε με επιτυχία, για άλλη μία χρονιά, τις εμφανίσεις στο YTON the Music Show. Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι κοντά στο κοινό του κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα ολοκλήρωσε μία ομάδα νεαρών τραγουδιστών που αποτελούνταν από τον Κώστα Δόξα, την Κρυσταλλία, την Αντιγόνη, την Εμμανουέλα, τη Ραφαέλα Στεφάνου και τον Vassili Simeon. Guest καλεσμένος κάποιες βραδιές θα είναι ο Κώστας Μπίγαλης! 

Ποιες οι σχέσεις του σήμερα με τον Αντώνη Ρέμο; Οι δύο καλλιτέχνες σε μια παλιά κοινή εμφάνιση

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024