211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Σε νέα σειρά εμφανίσεων – Πού και πότε κάνει πρεμιέρα;

Νίκος Βέρτης Υton εμφανισεις κρατησεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά το τέλος των εμφανίσεων στο ΥΤΟΝ.

Μόλις στις αρχές του Ιουνίου, ο Νίκος Βέρτης ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο ΥΤΟΝ, οι οποίες αγαπήθηκαν πολύ και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον για αρκετούς μήνες. Με ελάχιστες περιόδους όπου το πρόγραμμα μπήκε σε αναστολή, η επιτυχία διήρκησε ασταμάτητα έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι που την Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022, έριξε αυλαία ύστερα από τόσο καιρό.

Μαζί του βλέπαμε και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, την Κρυσταλλία αλλά και τη Μορφούλα Ιακωβίδου να ολοκλήρωναν το πρόγραμμα δίνοντας το δικό τους μοναδικό τόνο σε αυτό. Στη συνέχεια, μία ζωντανή του εμφάνιση στη Μύκονο, μέσα στον Ιούλιο, έκλεψε επίσης τις εντυπώσεις, ενώ ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, ο Αύγουστος θα τον βρει και πάλι σε εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης θα κάνει πρεμιέρα στο ORAMA της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022, ενώ θα είναι κοντά στο κοινό του, για περιορισμένες εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έχει κυκλοφορήσει στα social media, δίνοντάς μας όλες τις λεπτομέρειες για την εν λόγω πρεμιέρα.

Νίκος Βέρτης: Σε νέα σειρά εμφανίσεων – Πού και πότε κάνει πρεμιέρα;

Νίκος Βέρτης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024