211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: «Σε λίγες μέρες έρχεται το νέο μου τραγούδι!»

Νίκος Βέρτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που έρχεται;

Ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται να μας συστήσει τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Αν ήξερες», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Heaven Μusic και την Super Theama σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, μοιράστηκε το εξώφυλλο της επερχόμενης επιτυχίας, γράφοντας: «Σε λίγες μέρες έρχεται το νέο μου τραγούδι! Εύχομαι να το αγαπήσετε και να αγγίξει τις καρδιές σας!».

Λίγες ακόμα μέρες μένουν μέχρι να ακούσουμε την νέα επιτυχία του που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Νίκος Βέρτης: «Σε λίγες μέρες έρχεται το νέο μου τραγούδι!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)

Νίκος Βέρτης: Συνεχίζει τις εμφανίσεις στο ΥΤΟΝ με μια νέα επιτυχία

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης επέστρεψε για ακόμα μια σεζόν, τον χειμώνα 2024, στην αγαπημένη του πίστα, που δεν είναι άλλη από το YTON the Music Show. Το νυχτερινό κέντρο που βρίσκεται στο Αιγάλεω, άνοιξε τις πόρτες του για φέτος στο κοινό την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, με μια λαμπερή πρεμιέρα και πρωταγωνιστή, για ακόμα μια χρονιά, τον σπουδαίο καλλιτέχνη και πλέον έχει κλείσει σχεδόν πέντε γεμάτους μήνες επιτυχίας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι κοντά στο κοινό του κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνουν και φέτος μία ομάδα νεαρών τραγουδιστών που αποτελούνται από τον Κώστα Δόξα, την Κρυσταλλία, την Αντιγόνη, την Εμμανουέλα, τη Ραφαέλα Στεφάνου και τον Vassili Simeon.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024