211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Ξεκινάει και πάλι εμφανίσεις!

ο Νίκος Βέρτης σκεφτεται τις εμφανίσεις του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού και πότε θα κάνει πρεμιέρα ο καλλιτέχνης;

Για ακόμα μια φορά, ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στο κοινό του και να μας χαρίσει ακόμα μια σειρά εμφανίσεων! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μόλις λίγο καιρό ύστερα από το μεγάλο του και λαμπρό φινάλε στην πίστα του ΥΤΟΝ, όπου έκλεψε φέτος τις εντυπώσεις εγκαινιάζοντάς την, ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι.

Ωστόσο, αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη και το αγαπημένο του στέκι που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια, το ΥΤΟΝ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται με εντατικές προετοιμασίες για την επερχόμενη πρεμιέρα του που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 11 Αυγούστου. Για περίπου έναν μήνα, ο καλλιτέχνης θα είναι κοντά στο κοινό του και θα φέρνει τα πάνω κάτω στη συμπρωτεύουσα με το κέφι και τις επιτυχίες του.

Όσο για τον ερχόμενο χειμώνα, αναμένεται να τον δούμε και πάλι στην ίδια πίστα που εγκαινίασε τον φετινό χειμώνα με απόλυτη επιτυχία, εκείνη του ΥΤΟΝ. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη και πάλι στο σημείο που τον αποθεώσαμε και φέτος και με αγωνία αναμένουμε την αν ανακοίνωση της συνεργασίας αυτής αλλά και εκείνη των επερχόμενων εμφανίσεων στην Θεσσαλονίκη. Ένας μοναδικός μήνας έρχεται στη συμπρωτεύουσα!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024