211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης – Γιώργος Μαζωνάκης: Για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής!

Νίκος Βέρτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο!

Νίκος Βέρτης και Γιώργος Μαζωνάκης μαζί επί σκηνής! Αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα ιδανικό σενάριο για τους θαυμαστές τους, όμως, όχι, δεν πρόκειται για κάποια συνεργασία (άλλωστε καιοι δύο έχουν ξεκινήσει τα φετινά τους σχέδια) αλλά για μια συνάντηση τη βραδιά της πρεμιέρας του Νίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ την περασμένη εβδομάδα που καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες!

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Νίκου Βέρτη, ο Γιώργος Μαζωνάκης που παρακολουθούσε, κλήθηκε από τον πρώτο στη σκηνή και μαζί ερμήνευσαν μεγάλες τους επιτυχίες για αρκετή ώρα! Μια συνύπαρξη που ενθουσίασε όλους όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο και εμείς ανυπομονούμε να δούμε και σε κάποια πίστα, κάποια στιγμή.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε τη δική του λαμπερή πρεμιέρα στο Έναστρον, το βράδυ της Παρασκευής, 10 Νοεμβρίου, μαζί με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο, χαρίζοντας ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στους θαυμαστές του. Δες όσα έγιναν και βίντεο από τη βραδιά της πρεμιέρας εδώ! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ίδια πίστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζεται να φέρει και πάλι τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης και αυτό φάνηκε από το λαμπερό αυτό ξεκίνημα!

Νίκος Βέρτης – Γιώργος Μαζωνάκης: Για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής!

https://www.youtube.com/watch?v=Zju9uiRZuTA

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024