211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης | Η ευχαριστήρια ανάρτηση για τις ευχές που δέχθηκε

Νίκος Βέρτης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής είχε τη γιορτή του

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, με ένα τεράστιο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Πριν λίγες μέρες, ο καλλιτέχνης είχε την γιορτή του, και φυσικά δέχθηκε αμέτρητες ευχές από φίλους, συναδέλφους και fans.

Μέσα από τον προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε μια ανάρτηση όπου ευχαριστούσε το κοινό για τις ευχές του.  «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Σας αφιερώνω μια φωτογραφία που τράβηξα από τον όμορφο καθεδρικό ναό που βρίσκεται στην πόλη όπου γεννήθηκα στην Ολλανδία!!», έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής! Δες την ανάρτησή του.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο YTON για ακόμα μια χρονιά, έχοντας στο πλευρό του τη μοναδική και πολύ ταλαντούχα Demy, και γνωρίζει φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο τεράστια επιτυχία, ενώ επίσης, πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και τη νέα του, ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ερωτευμένος». Αναμφίβολα, πρόκειται για ακόμα μια πολύ επιτυχημένη σεζόν για τον αγαπημένο τραγουδιστή, που δεν σταματά να μας χαρίζει νέες, μεγάλες επιτυχίες και επιτυχημένες εμφανίσεις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Νίκος Βέρτης | Οι ευχαριστήρια ανάρτηση για τις ευχές που δέχθηκε

https://www.instagram.com/p/Bca-IrWn5wd/?taken-by=nvertis

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024