211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Σε Άφησα Στο Χθες – Είσαι Τρελή»

Νίκος Βέρτης Υton εμφανισεις κρατησεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές.

«Σε άφησα στο χθες» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις και πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της φετινής σεζόν.

Πλέον το τραγούδι, όπως ανέφερε και η δισκογραφική του εταιρεία μέσα από την παρακάτω ανάρτηση ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο προβολές και συνεχίζει τη μεγάλη του επιτυχία.

Τη μουσική του τραγουδιού που κυκλοφορεί από τη Heaven Music υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής ενώ τους στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου. Μαζί με το τραγούδι κυκλοφορεί και το music video σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Δες απόσπασμα από παλιότερες εμφανίσεις του τραγουδιστή στην ίδια πίστα:

Νίκος Βέρτης: Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Σε Άφησα Στο Χθες – Είσαι Τρελή»

Παράλληλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας τοις εμφανίσεις στο YTON the Music Show για ακόμα μια χρονιά. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι κοντά στο κοινό του κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνει μία ομάδα νεαρών τραγουδιστών που αποτελείται από την Κρυσταλλία, τους Prestige The Band, τον Γιάννη Αρβανιτίδη, την Αφροδίτη Χατζημηνά, την Αγγέλα Σιδηροπούλου και τη Χριστίνα Ζιώγα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024