211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης | Επιστρέφει με νέο βίντεοκλιπ

Νικος Βερτης εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για το τραγούδι του «Πρόσεχε Καλά»

Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να μας χαρίζει νέο υλικό! Αυτή τη φορά, ο καλλιτέχνης παρουσιάζει το νέο single με τίτλο «Πρόσεχε Καλά»,  τραγούδι σε μουσική και σε στίχους του ίδιου.

Δες επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα

Το νέο single δεν είναι κάποιο καινούριο τραγούδι, αλλά προέρχεται από τον δίσκο «Ερωτευμένος», από τον οποίο μας σύστησε πολλές επιτυχίες όπως τα κομμάτια «Ερωτευμένος»,  «Αν Μ’ Αγάπησες», και «Φύγε». Μαζί με αυτό θα κυκλοφορήσει και το βίντεοκλιπ του, που θα δώσει εικόνα στην επιτυχία αυτή.  Τα γυρίσματα έγιναν στην πόλη της Καβάλας. Δες παρακάτω το teaser του κλιπ, που ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο Instagram και πάρε μια γεύση από την ολοκληρωμένη του δουλειά που θα δούμε πολύ σύντομα.

Δες επίσης:Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφορεί ακόμα ένα νέο τραγούδι

Παράλληλα, ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και το Orama, μιας και το ερχόμενο Σάββατο θα κάνει το μεγάλο του φινάλε. Σύντομα, φυσικά, θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες και τις πρόβες για τις αθηναϊκές του εμφανίσεις και αυτό τον χρόνο στην πόλη και την πίστα ΥΤΟΝ όπου τον βλέπουμε τις τελευταίες σεζόν.

Νίκος Βέρτης | Επιστρέφει με νέο βίντεοκλιπ

https://www.instagram.com/p/Bn6laVHHd89/?taken-by=nvertis

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024