211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Βέρτης έγινε νονός! Δες φωτογραφίες από τη βάφτιση

Ο Νίκος Βέρτης εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βάφτισε την κόρη στενού του φίλου

Ο Νίκος Βέρτης έγινε νονός! Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο αγαπημένος τραγουδιστής βάφτισε τη μοναχοκόρη φιλικού του ζευγαριού, των Θωμά Κεραμιδά και Νικόλ Τερζή, με τους οποίους συνδέεται με χρόνια φιλίας. Το κοριτσάκι, που είναι έντεκα μηνών, πήρε το όνομα Χαρίκλεια και η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Στη βάφτιση αυτή έδωσαν το παρών και άλλες διάσημες παρουσίες όπως ο Stan, ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Νίκος Βισκαδουράκης. Δες παρακάτω φωτογραφίες από την τελετή που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Την περίοδο αυτή ο τραγουδιστής ξεκινάει το τουρ του με εμφανίσεις στον Καναδά. Η περιοδεία του ξεκινά στις τρεις Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 Οκτωβρίου με τελευταίο του σταθμό το Σικάγο. Στη συνέχεια αναμένουμε να επιστρέψει στην Αθήνα για νέες χειμερινές εμφανίσεις που, όπως και κάθε χρόνο τελευταία, θα πραγματοποιηθούν στο ΥΤΟΝ.

Ο Νίκος Βέρτης έγινε νονός! Δες φωτογραφίες από τη βάφτιση

Ο Νίκος Βέρτης έγινε νονός Ο Νίκος Βέρτης έγινε νονός Ο Νίκος Βέρτης έγινε νονός Ο Νίκος Βέρτης έγινε νονός Ο Νίκος Βέρτης έγινε νονός Ο Νίκος Βέρτης έγινε νονός Ο Νίκος Βέρτης έγινε νονός

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024