211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης 2022: Πότε κάνει πρεμιέρα στο ΥΤΟΝ;

υτον εμφανισεις Νίκος Βέρτης 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για ακόμα έναν χειμώνα θα δούμε τον καλλιτέχνη στην ίδια πίστα. #ΥΤΟΝ

Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στην τελευταία εβδομάδα εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη και το Orama και φυσικά ήδη έχει κλείσει τα χειμερινά του σχέδια για τις εμφανίσεις του. Αυτά φυσικά δεν είναι άλλα από τα γνωστά και καθιερωμένα πλέον: για ακόμα έναν χειμώνα τον καλλιτέχνη θα δούμε στην πίστα του YTON the Music Show.

Για ακόμα έναν χειμώνα, ο σπουδαίος τραγουδιστής θα βρεθεί στο αγαπημένο του στέκι και εκεί αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του μέσα στο Νοέμβριο. Την είδηση της συνέχειας της συνεργασίας αλλά και τις περιόδου που θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα αποκάλυψε η δισκογραφική του εταιρεία μέσα από ένα ποστ όπου έγραψε:

«Παρασκευή & Σάββατο το ραντεβού μας είναι στο @oramathemusicshow με τον μοναδικό @nvertis! Τελευταίο διήμερο για τον επιτυχημένο καλλιτέχνη στη Θεσσαλονίκη, ενώ σε λίγες μέρες θα βρεθεί στην Ρουμανία για μία μοναδική συναυλία στο Sala Palatului, ενώ ο αμέσως επόμενος προορισμός είναι η Αυστραλία! Από Νεοέμβριο το ραντεβού θα είναι ένα και θα είναι στο @ytonthemusicshow». 

Νίκος Βέρτης 2022: Πότε κάνει πρεμιέρα στο ΥΤΟΝ;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024