211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

O Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζει νέο videoclip για το τραγούδι «Χαρακτήρας»

ο Νίκος Οικονομόπουλος τραγουδαει την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάρε μια γεύση από την επερχόμενη δουλειά μέσα από το teaser

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μόλις πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ο χαρακτήρας». Το νέο αυτό κομμάτι, που το υπογράφει ο Νίνο, έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού και έχει αγκαλιαστεί θερμά από αυτό.  Χαρακτηριστικό της επιτυχίας του άλλωστε είναι τα περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια views μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

Και φυσικά, μια τέτοια επιτυχία δεν θα μπορούσε να μην συνοδευτεί από το κλιπ του τραγουδιού. Τη σκηνοθεσία σε αυτό υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος και σύντομα θα μπορούμε να το δούμε και ολοκληρωμένο. Το νέο κλιπ θα είναι έτοιμο πολύ σύντομα, όμως, προς το παρόν κυκλοφόρησε το teaser αυτού για να μας δώσει μια μικρή γεύση για την επερχόμενη δουλειά του αυτή.

Παράλληλα το κοινό του αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία την επόμενη συνεργασία του με κάποια πίστα στην πόλη. Να τον δούμε άραγε για ακόμα ένα καλοκαίρι στην πίστα του Θέα; Σύντομα θα μάθουμε! Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως τον περιμένουμε ανανεωμένο και με καινούριο δισκογραφικό υλικό, που έχει γίνει ήδη πολύ αγαπητό από το κοινό του. Δες παρακάτω το teaser που μόλις κυκλοφόρησε!

 

Νίκος Οικονομόπουλος: Δες το teaser του νέου κλιπ:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024