211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος | To τραγούδι από τον νέο δίσκο που έχει ξεχωρίσει

ο Νίκος Οικονομόπουλος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το τραγούδι που βρίσκεται ήδη στην κορυφή 

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος μάς σύστησε τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «10» και ήδη οι πρώτες επιτυχίες έχουν ήδη ξεχωρίσει. Ανάμεσα σε αυτές, το κομμάτι «Υπολογισμένα», που μέσα σε λίγες μόλις μέρες έχει συγκεντρώσει 350.000 προβολές στο Youtube (βρες εδώ τους στίχους του νέου τραγουδιού).

Τη μουσική στο συγκεκριμένο κομμάτι υπογράφει ο Χρήστος Δάντης, ενώ τους στίχους, ο Νίκος Σαρρής. Την ίδια στιγμή, το τραγούδι «Παρακάλα να πεθάνω» έχει ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή και έχει συγκεντρώσει στο ίδιο διάστημα πάνω από 500.000 προβολές. 

Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στην πίστα του Κέντρου Αθηνών μαζί με τους Ονιράμα. Μια συνεργασία που έχει ξεχωρίσει, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην αθηναϊκή διασκέδαση. Και όχι μόνο στα επαγγελματικά του φαίνεται να περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις, αλλά και στα προσωπικά του επίσης, αφού πρόσφατα δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως είναι ζευγάρι με την Ευαγγελία Αραβανή (δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες της νέας αυτής σχέσης). Αναμφίβολα, μια από τις καλύτερες χρονιές για τον τραγουδιστή, που φέτος κλείνει 10 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό πεντάγραμμο!

Νίκος Οικονομόπουλος | To τραγούδι από τον νέο δίσκο που έχει ξεχωρίσει

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024