211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Teatro ή το Fantasia; Έδωσε τα χέρια με τον Κώστα Μπερτάκη!

ο Νίκος Οικονομόπουλος σκεφτεται την καινουργια του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε νέο όμιλο ο διάσημος τραγουδιστής 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Teatro ή το Fantasia ή ακόμα και στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης; Το μόνο βέβαιο είναι πως τον χειμώνα 2021 τον καλλιτέχνη θα δούμε σε μια από αυτές τις πίστες, αφού ύστερα από το τέλος της μακρόχρονης συνεργασίας του με τον όμιλο Τσακουμάκου, έδωσε τα χέρια του με τον διάσημο επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος με ένα ποστ του στο instagram ανακοίνωσε τη λήξη συνεργασίας του με το “Κέντρο Αθηνών” τον περασμένο Ιανουάριο. Να θυμίσουμε ότι στον όμιλο του Κώστα Μπερτάκη ανήκουν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Να τον δούμε άραγε στην πίστα μαζί με κάποιον από αυτούς; Σύντομα θα μάθουμε!

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μια πολύ μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του, καθώς θα αλλάξει δισκογραφική στέγη και ύστερα από αρκετά χρόνια στη Minos-EMI θα γίνει μέλος της οικογένειας της Heaven.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Teatro ή το Fantasia; Έδωσε τα χέρια με τον Κώστα Μπερτάκη – Δες εδώ το ποστ της αποχώρησης από το Κέντρο Αθηνών: 

https://www.instagram.com/p/B76OJWaBYjI/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024