211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του στο Dream Show

Νίκος Οικονομόπουλος εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το 2006!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι χωρίς καμία αμφιβολία ανάμεσα στους κορυφαίους εκπροσώπους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού της τελευταίας δεκαετίας. Οι εμφανίσεις του, κάθε φορά γνωρίζουν τεράστια επιτυχία, ενώ τα τραγούδια του επίσης γίνεται τεράστια hits με διαχρονικότητας.

Πότε γνωρίσαμε όμως τον καλλιτέχνη και ποια ήταν η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση; Θυμάσαι; Ο καλλιτέχνης μάς συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σόου «Dream Show» το 2006! Φυσικά, αναδείχθηκε νικητής του παιχνιδιού και έχει κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα που έκανε ποτέ νικητής σε τάλεντ σόου.

Δες παρακάτω την πρώτη του αυτή εμφάνιση στη μικρή οθόνη, όταν ήταν ακόμα άσημος με ξανθά μαλλιά και φράντζα! Εσύ, τον θυμάσαι πώς ήταν πριν από 15 ολόκληρα χρόνια; Δες παρακάτω το βίντεο – απόσπασμα από την πρώτη φορά που τον είδαμε στην τηλεόραση.

Νίκος Οικονομόπουλος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του στο Dream Show

Toν τραγουδιστή είδαμε πέρσι σε εννιάμηνες επιτυχημένες εμφανίσεις στη σκηνή του Fantasia, κάθε Παρασκευή και Σάββατο (Δες εδώ αναλυτικά ποιες μέρες λειτουργεί το κάθε σχήμα τον χειμώνα 2024) έχοντας στο πλευρό του τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ήβη Αδάμου, ενώ σύντομα θα επιστρέψει εκεί για ακόμα μια σεζόν!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024