211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε πρεμιέρα Στην Πύλη Αξιού

Νίκος Οικονομόπουλος φωτογραφιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες βίντεο από τη μαγική πρεμιέρα στο αγαπημένο κέντρο.

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Νίκος Οικονομόπουλος επανέρχεται για μια νέα σειρά εμφανίσεων που θα αφήσουν εποχή στη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Αξιού, χαρίζοντας στο κοινό του αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Η πρεμιέρα του, στις 8 Σεπτεμβρίου, ανταποκρίθηκε με επιτυχία, ξεκινώντας μια σειρά εκρηκτικών εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Με τη συμμετοχή της Μορφούλας Ιακωβίδου, της Ανδρομάχης και της Τάνιας Μπρεάζου, το πρόγραμμα αποκτά μια νέα διάσταση, προσφέροντας μια μοναδική πινελιά στις εκρηκτικές εμφανίσεις του καλλιτέχνη. Με κάθε τους εμφάνιση, δημιουργούν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και μοναδικής ενέργειας στην πόλη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εκρηκτική πρεμιέρα και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την παρέα του!

Μετά το τέλος της σεζόν, ο τραγουδιστής θα επιστρέψει και πάλι στην πίστα του Fantasia.για έναν μοναδικό χειμώνα γεμάτο μουσική και χορό. Μέχρι τότε, θα συνεχίσει να αναστατώνει τη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης κάθε εβδομάδα, σε ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα μέρη της πόλης.

Δες παρακάτω βίντεο από την πρεμιέρα!

Νίκος Οικονομόπουλος: έκανε πρεμιέρα Στην Πύλη Αξιού

 

Η επιστροφή του Νίκου Οικονομόπουλου στο προσκήνιο της διασκέδασης σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Αξιού.

Με τη συνεργασία της Μορφούλας Ιακωβίδου, της Ανδρομάχης και της Τάνιας Μπρεάζου, ο καλλιτέχνης προσφέρει στο κοινό του μια αξέχαστη σειρά εμφανίσεων γεμάτες ενέργεια και χαρά.

Ανυπομονούμε να ζήσουμε μαζί τους αυτήν την μοναδική εμπειρία διασκέδασης και να δημιουργήσουμε ανεξίτηλες αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024