211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις στο Vogue Club;

Νίκος Οικονομόπουλος μπουζουκια θεσσαλονικη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από μια σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων.

O Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζεται για το μεγάλο του φινάλε στην πίστα του Vogue Club της Θεσσαλονίκης πολύ σύντομα. Το Vogue Club έχει συνεργαστεί με πολλούς επίσης γνωστούς καλλιτέχνες, και αυτός είναι ακόμα ένας στη λίστα.

Συγκεκριμένα, η τελευταία βραδιά του σχήματος θα είναι το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου. Το τελευταίο διήμερο έρχεται σε λίγες μέρες με ένα τελευταίο διήμερο – φωτιά. Την είδηση του φινάλε έκανε γνωστό το ίδιο το κέντρο, ενώ αποκάλυψε και τα επόμενα βήματα του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ύστερα απ´ την τεράστια επιτυχία & τις #SoldOut εμφανίσεις με ρεκόρ προσέλευσης κοινού , ο @nikos_oikonomopoulos_official ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο 𝙑𝙊𝙂𝙐𝙀 𝘾𝙡𝙪𝙗 στις 𝟏𝟐 Νοεμβρίου!

Τελευταίες εμφανίσεις :
💥Παρασκευή 𝟒/𝟏𝟏- Σάββατο 𝟓/𝟏𝟏
💥Παρασκευή 𝟏𝟏/𝟏𝟏- Σάββατο 𝟏𝟐/𝟏𝟏

Η απόλυτη φωνή επιστρέφει πολύ σύντομα στο FANTASIA!», ένα αγαπημένο στέκι της Αθηναϊκής νύχτας που έχει φιλοξενήσει αρκετούς αγαπημένους καλλιτέχνες.   

Όπως αποκαλύπτει το ίδιο το κέντρο, τον τραγουδιστή θα δούμε και πάλι, πολύ σύντομα, στην πίστα του Fantasia για μια καινούρια σεζόν που θα κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις στην διασκέδαση. Ο τραγουδιστής είναι πολύ αγαπητός στο κοινό. Αναμένουμε να δούμε ποιοι καλλιτέχνες θα τον πλαισιώνουν.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα και τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

Νίκος Οικονομόπουλος: Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις στο Vogue Club;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024