211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Mε ποιον τραγουδιστή έχει συγγένεια;

Νίκος Οικονομόπουλος, αρναούτογλου κολλαζ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια συγγένεια μεταξύ καλλιτεχνών ήρθε στο προσκήνιο.

Μπορεί να μην ήταν γνωστό μέχρι σήμερα, όμως ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει συγγένεια με νεαρό τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά τη μακρινή συγγένεια με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Άκου να δεις τι γίνεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Υπάρχει μια μακρινή συγγένεια, προφανώς δεν το ξέρει ο άνθρωπος. Είμαστε δεύτερα ή τρίτα ξαδέλφια από τη μεριά της μητέρας μου αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να γνωριστούμε», αποκάλυψε ο ίδιος.

Νίκος Οικονομόπουλος: Mε ποιον τραγουδιστή έχει συγγένεια;

Παράλληλα, ο διάσημος τραγουδιστής πήρε παράταση εμφανίσεων μέχρι τέλη Απριλίου στην πίστα του «Fantasia», απόφαση αναμενόμενη αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια επιτυχία που σημειώνει, παρά τα σερί χρόνια εμφανίσεων εκεί.

Από τον Νοέμβριο 2023, που έγινε η πρεμιέρα του προγράμματος, το πρόγραμμα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πάντα πρόσχαρος και γεμάτος ενέργεια, ο διάσημος τραγουδιστής ανεβαίνει στην πίστα του αγαπημένου νυχτερινού μαγαζιού της Αθήνας και πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων που κλέβουν τις εντυπώσεις και καταχειροκροτούνται από το κοινό.

Πλέον, το σχήμα έκλεισε έξι μήνες επιτυχίας και κάπου εδώ θα ολοκληρωθεί ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν εμφανίσεων για εκείνον. Παρακάτω, θα δεις την ανάρτηση που έκανε ο νυχτερινό κέντρο αποκαλύπτοντας την ημερομηνία του φινάλε το οποίο θα είναι την Κυριακή, 28 Απριλίου 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024