211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Ποια τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα του;

Νίκος Οικονομόπουλος -θεσσαλονικη - τραγουδιστρια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και διασκέδασε με το πρόγραμμα του αγαπημένου καλλιτέχνη;

Ο  Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει για μια ακόμα σεζόν με τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Αξιού, συνοδευόμενος από τη Μορφούλα Ιακωβίδου, την Ανδρομάχη και την Τάνια Μπρεάζου και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, ήταν γεμάτη επιτυχίες και διασκέδαση και πολλοί ήταν οι επώνυμοι που απήλαυσαν το πρώτο αυτό πρόγραμμα, με τη Δέσποινα Βανδή να είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Η τραγουδίστρια μάλιστα μοιράστηκε ακόμα και μια ανέκδοτη στιγμή από τα παρασκήνια.

Μετά το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού και τις θερμές αντιδράσεις στα social media, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η παρέα του ετοιμάζονται για μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις και συναρπαστικές στιγμές. Με την υποστήριξη της ομάδας του, η συνέχεια υπόσχεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας μια ακόμα αξέχαστη σεζόν εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη που θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της και θα ενθουσιάσει κάθε θαμώνα που θα επιλέξει να το δει.

Ποια είναι τα επόμενα βήματά του;

Μετά το τέλος αυτών των εμφανίσεων, ο Νίκος επιστρέφει στο Fantasia για έναν εκρηκτικό χειμώνα, ενώ μέχρι τότε συνεχίζει να αναστατώνει τη Θεσσαλονίκη κάθε εβδομάδα, διασφαλίζοντας μια μοναδική διασκέδαση σε ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα μέρη.

Νίκος Οικονομόπουλος: Ποια τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα του;

Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024