211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Προ των πυλών το νέο του τραγούδι!

Νίκος Οικονομόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την ανάρτηση στο Facebook που έκανε η εταιρεία του, Minos Emi

Με νέο τραγούδι ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Νίκος Οικονομόπουλος πολύ σύντομα. Τίτλος της επερχόμενης επιτυχίας «Για κάποιο λόγο», ενώ τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν αντίστοιχα οι μάστερ του είδους, Γιώργος Σαμπάνης και Ελένη Γιαννατσούλια με τους οποίους έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

Ύστερα από την τελευταία του επιτυχία, με τίτλο «Ο χαρακτήρας», ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό του ακόμα μια μεγάλη επιτυχία που θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, αυτή θα είναι μια πολύ ξεχωριστή για τον τραγουδιστή. Ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας αποχωρίζεται την πίστα του fever και ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Κέντρο Αθηνών, όπου θα τον δούμε μαζί με τους Ονιράμα. Μια συνεργασία που έρχεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης και να φέρει τα πάνω κάτω σε αυτήν τη χειμερινή σεζόν 2017-18. Και όπως όλα δείχνουν, ο καλλιτέχνης θα υποδεχθεί το κοινό του από την πίστα αυτή με νέες επιτυχίες που αναμένεται να κυκλοφορήσει αλλά και με τις αμέτρητες ακόμα επιτυχίες που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Δες παρακάτω την ανάρτηση της Minos Emi, στο Facebook πριν από λίγες ώρες!

 

Νίκος Οικονομόπουλος: Προ των πυλών το νέο του τραγούδι!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024