211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κέντρο Αθηνών για ακόμα έναν χειμώνα: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κέντρο Αθηνών εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση του καλλιτέχνη 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κέντρο Αθηνών για ακόμα έναν χειμώνα! O αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει για ακόμα μια φορά στο αγαπημένο του στέκι και φυσικά αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Τώρα, ο καλλιτέχνης μέσα από ένα στόρι έκανε γνωστό πως η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, ο τραγουδιστής ανήρτησε στα στόρις του τις εργασίες που γίνονται τις μέρες αυτές στο Κέντρο Αθηνών, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα και τη διασκέδασή της απόλυτα ανανεωμένο, και έγραψε πάνω σε αυτό «Τον Οκτώβριο το ραντεβού μας στο Κέντρο αθηνών».

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Βέβαια, δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας του, όμως έκανε γνωστό πως λίγος καιρός ακόμα απέμεινε μέχρι τη στιγμή που καλλιτέχνης και νυχτερινό κέντρο θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού. Παράλληλα, ο τραγουδιστής τις μέρες αυτές βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί τις νέες τους επιτυχίες με τις οποίες θα ανέβει στην πίστα του Κέντρου Αθηνών απόλυτο ανανεωμένος. Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο καλλιτέχνης.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κέντρο Αθηνών για ακόμα έναν χειμώνα: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κέντρο Αθηνών

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024