211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή | Είναι ζευγάρι!

ο Νίκος Οικονομόπουλος με την Ευαγγελία Αραβανή χαμογελαστοι σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το νέο all star ζευγάρι της σόουμπιζ!

Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή φαίνεται πως είναι το νέο, λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso! Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν και όταν γνωρίστηκαν από κοντά, ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε.

Εκείνη είναι μια από τις πιο λαμπερές και επιτυχημένες παρουσιάστριες της τηλεόρασης, ενώ εκείνος ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για έναν νέο έρωτα που θα μας απασχολήσει πολύ. Προς το παρόν ωστόσο, το νέο ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους και προσπαθεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την είχε πρόσφατα πετύχει να διασκεδάζει στα πρώτα τραπέζια του Κέντρου Αθηνών, όπου ο καλλιτέχνης εμφανίζεται μαζί με τους Onirama. Δες τις φωτογραφίες από την έξοδο εκείνη, παρακάτω. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευαγγελία διασκεδάζει με το πρόγραμμα του Νίκου Οικονομόπουλου, αφού κάθε σεζόν ο τελευταίος μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις του στην Αθήνας και παρουσιάζει ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα γεμάτα μεγάλες επιτυχίες! Εν αναμονή της επιβεβαίωσης του νέου αυτού ειδυλλίου που αναμφίβολα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των μίντια!

Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή | Είναι ζευγάρι!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024