211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Η νέα επιτυχία του έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια streams

Νίκος Οικονομόπουλος 2023-2024 επιτυχιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νίκος Οικονομόπουλος: Η νέα επιτυχία του έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια streams

O πολύ αγαπημένος του κοινού, Νίκος Οικονομόπουλος, μας σύστησε στις αρχές Νοεμβρίου μία νέα επιτυχία που κυκλοφόρησε από την heaven Music, και έχει τον τίτλο «Πρέπει Δεν Πρέπει».

Τη μουσική της κυκλοφορίας υπογράφει ο επιτυχημένος Χρήστος Σαντικάι ενώ οι στίχοι ανήκουν στον καταξιωμένο Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Τώρα, δυόμιση μήνες μετά από αυτή την κυκλοφορία, το κομμάτι γνωρίζει τεράστια επιτυχία και μάλιστα έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια streams, όπως ανακοίνωσε η δισκογραφική του εταιρεία μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram: «Η νέα επιτυχία του @nikos_oikonomopoulos_official “Πρέπει Δε Πρέπει” έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια streams στο #Youtube και ακούγεται δυνατά!».

Παράλληλα, για ακόμα μία σεζόν, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του συνεργασία με μια από τα πιο μεγάλες πίστες της Αθήνας του Fantasia. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πέρσι αποτέλεσε ίσως το πιο επιτυχημένο σχήμα της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος η επιτυχία επαναλαμβάνεται. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε με κάθε επιτυχία την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022, και το πρόγραμμα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τον τραγουδιστή πλαισιώνουν ο Γιώργος Λιβάνης, η Ανδρομάχη και η Μορφούλα Ιακωβίδη.

Το «Πρέπει Δε Πρέπει» θα είναι μια από τις κλασικές επιτυχίες του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024