211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Πού θα εμφανίζεται μετά το Κέντρο Αθηνών;

Νίκος Οικονομόπουλος που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο καλλιτέχνης θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα και θα συνεχίσει αλλού εμφανίσεις 

O Νίκος Οικονομόπουλος χάρισε στο κοινό του έναν μοναδικό χειμώνα και πάλι από το Κέντρο Αθηνών. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καλλιτέχνης και κέντρο συνεργάστηκαν και χάρισαν μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που ήταν από τις σημαντικότερες τον χειμώνα αυτό στην Αθήνα.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Ωστόσο, αναμένεται να ρίξουν αυλαία σε περίπου έναν μήνα, όμως, ο τραγουδιστής έχει ήδη κλείσει τα επόμενα σχέδιά του. Ποια είναι αυτά; Ο τραγουδιστής θα βρεθεί στο Fix της Θεσσαλονίκης από την Παρασκευή, 3 Μαΐου, και θα χαρίσει στο κοινό της συμπρωτεύουσας ένα μοναδικό καλοκαίρι.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο καλλιτέχνης μέσα από μια ανάρτηση στο Intagram. Οι Θεσσαλονικείς για ακόμα ένα καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον αγαπημένο καλλιτέχνη! Στη σκηνή του Fix την τελευταία φορά είδαμε το χειμώνα το απόλυτο φετινό δίδυμο διασκέδασης, τον Σάκη Ρουβά με τον Στέλιο Ρόκκο. Τώρα, μετά από αυτούς, τη σκυτάλη έρχεται να παραλάβει ο αγαπημένος καλλιτέχνης που θα δώσει για ακόμα μια φορά τον καλύτερο εαυτό του και θα μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη και πάλι σεζόν.

https://www.instagram.com/p/Bt540UnhLag/

Νίκος Οικονομόπουλος: Πού θα εμφανίζεται μετά το Κέντρο Αθηνών;

https://www.instagram.com/p/BuwVtSBnWQb/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024