211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο πολύ διάσημος καλλιτέχνης που διασκέδασε με το πρόγραμμά του

Νίκος Οικονομόπουλος 2023 Fantasia Live Αθήνα μπουζούκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Aκόμα μια εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων. 

Κάτι λαμπερό συμβαίνει στη νύχτα της πόλης, κάτι που αγγίζει τις ψυχές με μία ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική και πάθος. Είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος , ο μαέστρος της σκηνής, που συναρπάζει το κοινό με κάθε του νότα. Και φέτος, η συνεργασία του με το θρυλικό Fantasia 2023 ξεχωρίζει και πάλι, αφήνοντας υποσχέσεις για μια ακόμα σεζόν που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Οικονομόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του αγαπημένου στεκιού, χαρίζοντας στιγμές που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις και ξεσηκώνουν τις καρδιές.

Πρόσφατα με το πρόγραμμα του αγαπημένου καλλιτέχνη διασκέδασε και ένας πολύ αγαπημένος και διάσημος καλλιτέχνης. Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM είναι ζευγάρι σχεδόν δύο χρόνια και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Πριν μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στη βραδινή τους αυτή έξοδο. Οι δυο τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο και απόλαυσαν το πρόγραμμα και δεν δίστασαν να ποζάρουν και στους φωτογράφους!

Ο πολύ διάσημος καλλιτέχνης που διασκέδασε με το πρόγραμμά του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024