211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Οικονομόπουλος: Απογείωσε τη Heaven Music το 2023

Νίκος Οικονομόπουλος σε εξώφυλλο δίσκου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η δισκογραφική πρωταγωνίστρια στα ραδιοφωνικά charts για το 2023. 

H Heaven Music βρίσκεται στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts με 5 μεγάλες επιτυχίες στο top 20 για το 2023, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της IFPI. Ο  Νίκος Οικονομόπουλος ξεχωρίζει στη λίστα αυτή με δύο τραγούδια στο top 10 που αγαπήθηκαν και αγκαλιάστηκαν από το κοινό από το πρώτο άκουσμα.

Πρόκειται για το «Πρέπει Δεν Πρέπει» και το «Οδός Μοναξιάς». Τα δύο τραγούδια περάσαν συνολικά 10 εβδομάδες στην κορυφή των Ελληνικών ραδιοφωνικών charts ενώ επίσης διακρίθηκαν και ψηφιακά συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές και streams!

Νίκος Οικονομόπουλος: Απογείωσε τη Heaven Music το 2023

Nikos-Oikonomopoulos-IFPI-2

 

Παράλληλα, για ακόμα μία σεζόν, συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του συνεργασία με την πίστα του Fantasia 2024. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, και το πρόγραμμα είναι κοντά στο κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πάντα πρόσχαρος και γεμάτος ενέργεια, ο διάσημος τραγουδιστής ανεβαίνει στην πίστα του αγαπημένου νυχτερινού μαγαζιού της Αθήνας και πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων που κλέβουν τις εντυπώσεις και καταχειροκροτούνται από το κοινό.

 Καλύτερη γυναίκα ερμηνεύτρια της εταιρείας

H Νατάσα Θεοδωρίδου άφησε το σημάδι της και αυτή την περασμένη χρονιά με δύο τραγούδια που μας κράτησαν συντροφιά σε στιγμές χαράς αλλά και έρωτα, καθώς «Ο Χάρτης» και η «Περηφάνια Μόνο» ακούστηκαν φανατικά όσο λίγα άλλα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024