211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Μακρόπουλος: Η guest εμφάνιση στον ημιτελικό του X Factor

Νίκος Μακρόπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δύο εμφανίσεις έκανε ο τραγουδιστής στο stage του show

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού,  εμφανίστηκε στη σκηνή του X Factor το λαμπερό βράδυ του ημιτελικού, και όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μοιράστηκε τη σκηνή με την διαγωνιζόμενη Σούλα Ευαγγέλου (που ανήκει την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου) και μαζί ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία του καλλιτέχνη «Που είσαι» κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Λίγο αργότερα, ο διάσημος τραγουδιστής έκανε και δεύτερη εμφάνιση στη σκηνή του X-Factor , ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία «Ζω αλλιώτικα», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.

Πριν λίγες μέρες, ο τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό του, μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη, στον χώρο του Ακρωτήρι W, ενώ παράλληλα, αναμένουμε με αγωνία τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη. Με ποιον θα τον απολαύσουμε και με ποια πίστα θα συνεργαστεί και φέτος τον χειμώνα. Προς το παρόν, δες στα παρακάτω βίντεο, την τηλεοπτική εμφάνιση του καλλιτέχνη που κέρδισε τις εντυπώσεις και προκάλεσε το πιο θερμό χειροκρότημα της βραδιάς στο λαμπερό σόου. Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται και ο τελικό με μεγάλες και πολλές εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό.

Νίκος Μακρόπουλος: Η εμφάνιση με την Σούλα Ευαγγέλου:

Νίκος Μακρόπουλος: Στη δεύτερη εμφάνιση ερμηνεύοντας την επιτυχία «Ζω αλλιώτικα»:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024