211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Μακρόπουλος | Επιστρέφει με νέο τραγούδι

Νίκος Μακρόπουλος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάθε ποιος θα είναι ο τίτλος του και άκουσε το teaser 

Ο Νίκος Μακρόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει με ένα νέο, δυναμικό τραγούδι που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του φετινού χειμώνα. Τίτλος της επερχόμενης αυτής επιτυχίας είναι «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα» και θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική του εταιρεία Sonar Music.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Ο Παναγιώτης Ραφαηλ και ο Νίκος Δούρος υπογράφουν μουσική και στίχους αντίστοιχα, ενώ την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Λεωνίδας Τζίτζος και την παραγωγή ο Ανδρέας Γιατρακος. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μαζί με το videoclip του, που υπογράφει ο Ορφέας Καλαφάτης. Παράλληλα, φέτος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ολοκληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία μέσα στα οποία μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, ενώ τον ερχόμενο χειμώνα, όπως όλα δείχνουν (αν και δεν είναι ακόμα επίσημα επιβεβαιωμένο) θα τον απολαύσουμε και πάλι στην πίστα του Frangelico μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη.

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Το teaser της επερχόμενης επιτυχίας μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μια μικρή γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα από το ολοκληρωμένο τραγούδι. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη νέα αυτή δουλειά του καλλιτέχνη.

Νίκος Μακρόπουλος | Επιστρέφει με νέο τραγούδι

https://www.youtube.com/watch?v=_3az0wueBGk

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024