211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Κουρκούλης – Πέτρος Ιακωβίδης: Πού και πότε ξεκινούν εμφανίσεις;

Νίκος Κουρκούλης με πετρο ιακωβίδη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους!

Νίκος Κουρκούλης και Πέτρος Ιακωβίδης ετοιμάζονται να ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης! Οι δύο τραγουδιστές (που ενώνονται και με συγγενικούς δεσμούς, αφού ο πρώτος είναι θείος του δεύτερου) θα ανέβουν στην πίστα του Vogue Club και να χαρίσουν στο κοινό της πόλης μια ανεπανάληπτη σειρά εμφανίσεων!

Μαζί τους ο ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης και η λαμπερή Τάνια Καρρά.Το πρόγραμμα συμπληρώνουν ο Μιχάλης Καραγκούνης, η Μαρία Καρά και ο dj Nikos Gatsos.

Η μεγάλη τους πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου και πλέον όλες οι λεπτομέρειες είναι έτοιμες! Παράλληλα, κυκλοφόρησε και η αφίσα του νέου σχήματος, που ευελπιστούμε να δούμε και σε κάποια πίστα της Αθήνας τον χειμώνα αυτό.

Για τον Πέτρο Ιακωβίδη είναι μια ακόμα συνεργασία με την ίδια πίστα, αφού εκεί εμφανίστηκε πριν το καλοκαίρι με την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. και τώρα επιστρέφει ξανά με τον αγαπημένο καλλιτέχνη για να αποτελέσουν αναμφίβολα, το πιο hot σχήμα στη συμπρωτεύουσα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στην διασκέδαση που θα μονοπωλήσει για τα καλά το ενδιαφέρον.

Νίκος Κουρκούλης – Πέτρος Ιακωβίδης: H αφίσα των εμφανίσεών τους:

Νίκος Κουρκούλης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024