211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

O Νίκος Απέργης στο Panik Concert 2023: Πότε θα τον δούμε εκεί;

Νίκος Απέργης γελας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική εμφάνιση από τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» θα γίνει το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το φετινό Panik Concert 2023, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023.

Σε αυτό θα δούμε πλήθος καλλιτεχνών της συγκεκριμένης δισκογραφικής εταιρείας να παρουσιάζουν ένα μοναδικό live που θα ξεσηκώσει για τα καλά το κοινό της πόλης.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε εκεί θα είναι και ο Νίκος Απέργης, ένας καλλιτέχνης με μεγάλη εμπειρία, που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό του και ξέρει καλά πώς να απογειώνει το κέφι και τη διασκέδαση.

Η είδηση της παρουσίας του στο συγκεκριμένο κόνσεπτ, έχει γίνει γνωστή ήδη μέσα από τα social media της δισκογραφικής εταιρείας, ενώ αποκαλύφθηκαν ήδη και μερικά ακόμα ονόματα που θα δούμε εκείνη τη μέρα όπως είναι η Ήβη Αδάμου και ο Δήμος Αναστασιάδης.

O Νίκος Απέργης στο Panik Concert 2023: Πότε θα τον δούμε εκεί;

Πού βλέπουμε ζωντανά τον τραγουδιστή;

Τον τραγουδιστή, τον περασμένο χειμώνα, είδαμε και πάλι στην πίστα του Cabaret Athens, ενώ πλέον αναμένουμε την ημερομηνία της πρεμιέρας τους εκεί και πάλι για φέτος.

Για ακόμα έναν χειμώνα, η επιτυχημένη συνεργασία τους θα συνεχιστεί – δες αναλυτικά ποιες μέρες είναι ανοιχτά τα μπουζούκια Αθήνας. 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024