211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Απέργης: Άκουσε το τραγούδι «Πλανήτης Γη» live

Νίκος Απέργης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ανανεωμένη live εκδοχή του «Πλανήτης Γη» – Μια συναρπαστική μουσική επιτυχία!

Ο Νίκος Απέργης, γνωστός για την εξαιρετική φωνή του, μας προσφέρει μια μοναδική live εκδοχή του ερωτικού κομματιού «Πλανήτης Γη». Το τραγούδι, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016, συνεχίζει να είναι αγαπημένο από το κοινό και η νέα live version που παρουσίασε η Panik Platinum αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τη μοναδικότητά του.

Η μουσική και οι στίχοι του «Πλανήτης Γη» είναι του Χριστόδουλου Σιγανού και του Valentino, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα κομμάτι που συνδυάζει την ερωτική διάθεση με μία ευαίσθητη και μοναδική ερμηνεία. Η ανανεωμένη live εκδοχή του τραγουδιού από τον Απέργη προσθέτει μια νέα διάσταση στην ήδη αγαπημένη επιτυχία, φέρνοντας μια φρέσκια πνοή στην ερμηνεία.

Ο Νίκος Απέργης, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των εμφανίσεών του στο «Posidonio» μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την παρουσία του στη σκηνή. Στις επόμενες εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ιδιαίτερη ερμηνεία του στο «Πλανήτης Γη», καθώς και σε άλλα αγαπημένα του κομμάτια.

Αν και το «Posidonio» θα επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα από τις αρχές Σεπτεμβρίου, το βίνετο αυτό του Απέργη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους φίλους της μουσικής να απολαύσουν τις μαγευτικές ερμηνείες του σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Άκουσέ το παρακάτω!

Νίκος Απέργης: Άκουσε το τραγούδι «Πλανήτης Γη» live

@panikrecords

Πλανήτης Γη…#nikosapergis #planitisgi #panikplatinum #panikrecords #greeksongs #greekmusic #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024