211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νικηφόρος και Νίνο ετοιμάζονται για φινάλε στο The Stage Club

Νικηφόρος και Νίνο the stage club
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους; 

Νικηφόρος και ο Νίνο αποτελούν ένα από τα πιο hot δίδυμα διασκέδασης στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη τη σεζόν αυτή από τον χώρο του The Stage Club. Οι δύο καλλιτέχνες, μαζί με την Μαρία Κορέλι που ολοκληρώνει το σχήμα, ξεσηκώνουν τη Θεσσαλονίκη κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Μαζί τους το πρόγραμμα ολοκληρώνουν η Ανχελίτα και ο Χρήστος Τσιλόπουλος. Τώρα, μετά αππό τέσσερις μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων, το σχήμα φτάνει στο τέλος του, καθώς το μεγάλο του φινάλε είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου.

Το νυχτερινό κέντρο μέσα από ανάρτηση έγραψε: «Μας το ζητήσατε και το κάναμε πράξη… 𝗢𝗡𝗘 𝗠𝗢𝗥𝗘 𝗦𝗛𝗢𝗪🔥 Σάββατο 04/02 𝐂𝐋𝐎𝐒𝐈𝐍𝐆 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐘🔥 Μετά από 4 μήνες και 32 επιτυχημένες εμφανίσεις ο Νικηφόρος υποδέχεται για μια τελευταία εμφάνιση τον @ninoxypolitas στη σκηνή του The Stage Club❗

Μαζί τους η Μαρία Κορέλλι @maria_korelli

Συμμετέχει ο Χρήστος Τσιλόπουλος @xristos_tsilopoulos

🎧Dj Zafiris Logothetidis @djzafirislogothetidis». 

Παράλληλα, ο Νικηφόρος ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του και στη σκηνή του Voodoo Club, όπου τον απολαμβάναμε κάθε Παρασκευή βράδυ – δες εδώ τι άλλο είναι ανοιχτό Παρασκευή στα μπουζούκια της Αθήνας. Ωστόσο, επιστρέφει εκεί και πάλι, την Παρασκευή αυτή, μαζί με τον Νίνο, για μια και μοναδική εμφάνιση.

Νικηφόρος και Νίνο ετοιμάζονται για φινάλε στο The Stage Club

Νικηφόρος και Νίνο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024