211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νικηφόρος: Μια αναδρομή στον πρώτο του δίσκο το 2010!

Νικηφόρος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το συναρπαστικό εναρκτήριο λάκτισμα του Νικηφόρου στον κόσμο της μουσικής.

Το 2010, ο Νικηφόρος, ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης από την Πρέβεζα, κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Υποσχέσου», αποτελώντας μια σημαντική στιγμή στη μουσική του καριέρα. Γεννημένος και μεγαλωμένος σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, ανακάλυψε την αγάπη του για τη μουσική από μικρή ηλικία, ξεκινώντας με την κλασική κιθάρα και συνεχίζοντας με επιτυχίες σε μουσικούς διαγωνισμούς και εμφανίσεις σε τοπικά events.

Μετακομίζοντας στην Πάτρα για σπουδές στη Φυσική, συνέχισε να αφοσιώνεται στη μουσική, συνδυάζοντας τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις με τις μουσικές του εμφανίσεις. Η συμμετοχή του στο X-Factor το 2009 τον έφερε στο επίκεντρο του κοινού, πριν κυκλοφορήσει το πρώτο του single «Υποσχέσου» το καλοκαίρι του 2010. Αυτό το τραγούδι, που απέσπασε θετικές κριτικές και αγάπη από το κοινό, συμπεριλήφθηκε στο ομώνυμο άλμπουμ που κυκλοφόρησε από τη Heaven Music τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

Το «Υποσχέσου» έγινε αμέσως επιτυχία, ενώ ο Νικηφόρος συνέχισε την πορεία του στο χώρο της δισκογραφίας με συνεργασίες και νέα τραγούδια που κέρδισαν πολλή αγάπη. Με κομμάτια όπως το «Φτάνω στο Θεό», «Μην λες πως μ’ αγαπάς», και «Σαν τα μάτια σου», ο Νικηφόρος κατέκτησε μια ξεχωριστή θέση στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο πρώτος δίσκος του αποτελεί σημείο αναφοράς στην πορεία του Νικηφόρου, αναδεικνύοντάς τον ως έναν από τους πιο υποσχόμενους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Νικηφόρος: Μια αναδρομή στον πρώτο του δίσκο το 2010!

Primary

Secondary, 2 of 16

Tracklist

Υποσχέσου 4:12
Σε Ένα Φιλί Σου 3:34
Νιώθω Πως Θα Τρελαθώ 3:18
Μια Ματιά 3:25
Μαζί Και Χώρια 3:29
Κεφάλαιο Ανοιχτό 3:30
Πεθαίνω 3:31
Τίποτα 3:28
Ξανά 3:16
Κεφάλαιο Ανοιχτό (Acoustic Version)

Παράλληλα, αυτό το καλοκαίρι, και από την Τετάρτη 5 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη, ο Νικηφόρος βρέθηκε στο Akanthus, χαρίζοντας αξέχαστες μουσικές βραδιές στους θαυμαστές του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024