211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νικηφόρος: Επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Όταν Σε Δω»

Νικηφόρος οταν σε δω -στιχοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα επιτυχία έρχεται σύντομα από τον καλλιτέχνη.

Ο Νικηφόρος, ένας καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει τις καρδιές μας με το ταλέντο και την αυθεντικότητά του, επιστρέφει με ένα ακόμα μουσικό διαμάντι που υπόσχεται να μας συναρπάσει. Μόλις λίγους μήνες μετά την επιτυχία του «Το Δεύτερο Μου Σπίτι», ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να μας χαρίσει άλλη μια μουσική εμπειρία με το νέο του τραγούδι με τίτλο «Όταν Σε Δω».

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του προφίλ του στο Instagram, όπου μοιράστηκε το εξώφυλλο του νέου του single, αφήνοντας μας σε αγωνία για το τι νέο μαγικό μας επιφυλάσσει. Παρά την απόκρυψη λεπτομερειών, οι θαυμαστές του γνωρίζουν ότι κάθε νέα κυκλοφορία του είναι μια ευχάριστη έκπληξη που αξίζει την αναμονή.

Εκτός από τη δισκογραφική του πορεία, ο Νικηφόρος συνεργάζεται με τον συνάδελφό του Νίνο για να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στο Romeo Club κάθε εβδομάδα. Μαζί με τις ταλαντούχες Ματίνα Ζάρα και Χριστίνα Μηλιού, δημιουργούν ένα μοναδικό πρόγραμμα που υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε νέες διαστάσεις!

Η πρεμιέρα αυτού του μουσικού ‘ταξιδιού’ είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023, και υπόσχεται μια σεζόν γεμάτη από συναρπαστικές εκπλήξεις και αξέχαστες στιγμές. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το ολοκαίνουριο τραγούδι που έρχεται!

Νικηφόρος: Επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Όταν Σε Δω»

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024