211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νικηφόρος: Επιστρέφει με το νέο του τραγούδι «Πες μου που θα με πας»

Νικηφόρος κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε τo teaser και πάρε μια γεύση.

Ανακοινώνοντας το νέο του δημιούργημα, το τραγούδι «Πες μου που θα με πας», ετοιμάζεται να τελειώσει την ανυπομονησία στο κοινό. Με κάθε κυκλοφορία του, ο Νικηφόρος αφήνει το στίγμα της επιτυχίας, κερδίζοντας τις καρδιές των θαυμαστών του. Οι στίχοι αποτελούν δημιούργημα του ίδιου, ενώ η μουσική φιλοτεχνήθηκε από τον Γαβρίλη Μπιρλή, συνθέτοντας μια αρμονική συμφωνία ανάμεσα στις λέξεις και τους ήχους.

Η επίσημη πρεμιέρα του κομματιού αναμένεται να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου 2022, αποκλειστικά από τη Δημοτική Ραδιοφωνία, προσφέροντας μια πρώτη γεύση από το μουσικό ταξίδι του Νικηφόρου.

Οι  θαυμαστές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ταλέντο του καλλιτέχνη κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του τόσο στο VOE Athens όσο και στο Voodoo Athens.

Η επιστροφή του στον τελευταίο χώρο υπόσχεται να είναι μια ακόμα ανατρεπτική εμπειρία για τους θεατές, αναζωογονώντας τη διάθεση τους με τις μοναδικές στιγμές που δημιούργησε.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι ένας καλλιτέχνης που δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει, κατακτώντας την κορυφή των μουσικών charts και των καρδιών του κοινού με κάθε του νέο δημιούργημα. Και με το «Πες μου που θα με πας», φαίνεται να είναι έτοιμος να γράψει μια ακόμα λαμπρή σελίδα στον μουσικό του κόσμο.

Νικηφόρος: Επιστρέφει με το νέο του τραγούδι «Πες μου που θα με πας»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024