211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου | Πότε κυκλοφορεί ο νέος της δίσκος;

η Νατάσα Θεοδωρίδου χαμογελαστη σκεφτεται το νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε λίγες μέρες έρχεται!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφορεί μέσω της Heaven Music τον νέο της ολοκληρωμένο δίσκο και αναμένεται να είναι κοντά μας σε πολύ λίγες μέρες. Η νέα δουλειά φέρει τον τίτλο «Ποτέ δεν έφυγα από ‘δω» και πρόκειται για τη δέκατη πέμπτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της.

Δες επίσης:Χάρης Κωστόπουλος | Πού ξεκινά εμφανίσεις ο τραγουδιστής;

Το album αυτό, που είναι το δεύτεροι ολοκληρωμένο που κυκλοφορεί με την Heaven Music, θα περιέχει 11 τραγούδια που φέρουν τις υπογραφές τραγουδιστών, οι οποίοι είναι και δημιουργοί. Νίκος Βέρτης, Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ φυσικά σε αυτό θα περιέχεται και το πρόσφατο ντουέτο που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και φέρει τον τίτλο “Λάθος μου”. Πότε ωστόσο κυκλοφορεί ο νέος αυτός δίσκος;  Ο δίσκος θα είναι κοντά μας από την Μεγάλη Τετάρτη, 4 Απριλίου. 

Δες επίσης:Fantasia | Δες τις αφίσες του κέντρου

Την ίδια στιγμή, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στην πίστα του Fantasia. Μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη έρχονται σύντομα να ταράξουν τα νερά της διασκέδασης στην πόλη! Μάλιστα, οι αφίσες του σχήματος ήδη κυκλοφόρησαν και μπορείς να τις βρεις εδώ.

Νατάσα Θεοδωρίδου | Το εξώφυλλο του δίσκου της:

https://www.instagram.com/p/Bg64KsOBNzP/?hl=el&taken-by=fantasia.live.official

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024