211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Κέρδισε τις εντυπώσεις στη συναυλία της στο Μαρούσι

η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδαει στην συναυλια της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια λαμπερή εμφάνιση για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Η Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε μία μοναδική βραδιά στο κοινό της στο Μαρούσι , αλλά και γενικότερα, με μια μοναδική εμφάνιση στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αμαρουσίου το βράδυ της Δευτέρας, 11 Ιουλίου.

Μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, που στις αποσκευές της έχει πλήθος μεγάλων επιτυχιών, παρουσίασε και πάλι ένα μοναδικό πρόγραμμα, γεμάτο μεγάλες επιτυχίες και διασκέδαση, με τραγούδια από το χθες αλλά και το σήμερα.

Από τη λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επώνυμες παρουσίες. Το παρών στη συναυλία έδωσε φυσικά ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του αλλά και η τραγουδίστρια Ελένη Πέτα. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι ήταν φυσικά εκεί και τους απαθανάτισε. Παράλληλα, αναμένουμε τις επόμενες δύο μεγάλες συναυλίες της τραγουδίστριας που θα πραγματοποιηθούν μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου στο Ρέθυμνο, ενώ η δεύτερη στις 14 Αυγούστου στην Κέρκυρα.

Τον χειμώνα που μας πέρασε την απολαύσαμε σε μια μοναδική συνεργασία με τον Χρήστο Μενιδιάτη, αρχικά στην σκηνή του Φωταέριο και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη και το Fix. Ποια θα είναι άραγε η επόμενη συνεργασία της; Αναμένουμε με αγωνία!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Στιγμιότυπα από τη συναυλία της:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024