211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσσα Μποφίλιου: Η «ΒΑΒΕΛ 2» στη Θεσσαλονίκη

η Νατάσσα Μποφίλιου χαμογελαστη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε στη συμπρωτεύουσα την τραγουδίστρια;

Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με μία μοναδική εμφάνιση  και συγκεκριμένα με την παράσταση Βαβέλ 2, που τις τελευταίες σεζόν έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, τόσο στην Αθήνα και στο Estate, όπου παρουσιάστηκε τον περασμένο χειμώνα, όσο και σε όσες γωνιές της Ελλάδας την παρουσίασε.

Τώρα, η αγαπημένη παράσταση έρχεται και στη Θεσσαλονίκη και το Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης, για μία και μόνο βραδιά. Η μεγάλη ερμηνεύτρια έρχεται να μας παρουσιάσει τις μεγάλες επιτυχίες της και να αφήσει στους Θεσσαλονικείς μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση ποιοτική.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η «ΒΑΒΕΛ 2» στη Θεσσαλονίκη – Πότε θα δούμε την παράσταση;

Την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία και όλοι όσοι θα δώσουν το παρών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική βραδιά. παράλληλα, αναμένουμε τις χειμερινές εμφανίσεις της τραγουδίστριας που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στη σκηνή του Διογένης. Μια αγαπημένη ερμηνεύτρια και πολύ δημοφιλές στέκι της πόλης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στη διασκέδαση και φέτος. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και  το μόνο βέβαιο είναι πως η ερμηνεύτρια θα κερδίσει τα πρωτία στη νυχτερινή Αθήνα και πάλι. Μέχρι τότε, οι θαυμαστές της στην Θεσσαλονίκη είναι έτοιμοι να την απολαύσουν!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024