211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Παπαδόπουλος | Μαζί για μία συναυλία

Νατάσα Θεοδωρίδου φωτογραφιζεται με τον Γιωργο Παπαδοπουλο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε και πού θα τους δούμε μαζί; 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, με guest τον Παντελή Καναράκη, μας περιμένουν σε μοναδική συναυλία τους στην Αθήνα, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δες επίσης: Κατερίνα Στικούδη | Παντρεύεται το Σάββατο με τον αγαπημένο της

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου. Μαζί της ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που το ταλέντο του στη μουσική και την εκπληκτική φωνή του έχουν αναγνωρίσει καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες

Δες επίσης: Γιάννης Πλούταρχος | Δες τον να τραγουδάει με την κόρη του

Αυτό το καλοκαίρι, η αγαπημένη τραγουδίστρια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο και χαρίζει στο κοινό της ακόμα μερικές βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και τις καλύτερες μουσικές της. Με τον Γιώργο Παπαδόπουλο την απολαύσαμε και τον περασμένο χειμώνα στην πίστα της Ιεράς Οδού αλλά και σε  διάφορες σειρές εμφανίσεων ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι δυο τους έχουν τρομερή χημεία και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό τους. Για μια τελευταία εμφάνιση, θα τους δούμε στο Κηποθέατρο Παπάγου, λίγο πριν ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τα χειμερινά τους βήματα και εμφανίσεις.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Παπαδόπουλος | Μαζί για μία συναυλία

Κηποθέατρο Παπάγου
Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 21.00

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024