211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Κυριαζής μαζί στο Teatro Athens!

Νατάσα Θεοδωρίδου Χρήστος Κυριαζής Πετρος Ιακωβειδης εμφανισεις κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί τους ο Πέτρος Ιακωβίδης!

Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Κυριαζής ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά τον χειμώνα 2020 και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα από την πίστα του  teatro Athens, σε πολύ λίγο καιρό. Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ο εξαιρετικός Πέτρος Ιακωβίδης, που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με την τραγουδίστρια.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

Το σχήμα αναμένεται να κάνει την έναρξή του μέσα στον Δεκέμβριο, ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας. Το νυχτερινό κέντρο επιστρέφει ύστερα από αρκετό καιρό αποχής από τη νύχτα, αφού το τελευταίο σχήμα που είχαμε δει εκεί ήταν ο Βασίλης Καρράς με το Νότη Σφακιανάκη.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ο Χρήστος Κυριαζής απέχει εδώ και πολλά χρόνια από τις ζωντανές εμφανίσεις. Το 2016 τον είδαμε σε μια σειρά εμφανίσεων μαζί με τους Ονιράμα στο Anodos Stage και στη συνέχεια μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτης στο Cabaret Romeo. Ακολούθησαν λίγες εμφανίσεις στο Apla Ellinika, και έκτοτε έχουμε να τον δούμε στη νύχτα. Τώρα, σχεδόν τρία χρόνια μετά επιστρέφει ξανά και είναι έτοιμος να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Κυριαζής μαζί στο Teatro Athens!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024