211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έρχεται στο θέατρο Παλλάς για λίγες εμφανίσεις!

Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανισεις συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η  Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται δυναμικά για μια περιορισμένη σειρά εμφανίσεων (έξι για την ακρίβεια) από τη σκηνή του θεάτρου Παλλάς και είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στην πόλη μέσα στις γιορτές.

Συγκεκριμένα, την αγαπημένη τραγουδίστρια θα δούμε στη σκηνή του εμβληματικού Θεάτρου Παλλάς, μαζί με τον Κώστα Καραφώτη, σε έξι μοναδικές, σούπερ γιορτινές βραδιές. Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021, την Παραμονή των Χριστουγέννων. Η τραγουδίστρια θα μας παρουσιάσει μια σειρά από εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Οι υπόλοιπες βραδιές θα είναι το Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, 5 και 6 Ιανουαρίου. Έξι μοναδικά βράδια με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, συντροφιά με ένα ακόμα αγαπημένο όνομα της ελληνικής μουσικής, τον Κώστα Καραφώτη. Τις συναυλίες επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης. Παράλληλα, αναμένουμε και κάποιο επόμενο βήμα από την τραγουδίστρια. Θα την δούμε άραγε σε κάποια ακόμα σειρά εμφανίσεων;

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έρχεται στο θέατρο Παλλάς για λίγες εμφανίσεις!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024