211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πρόταση γάμου σε συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

Νατάσα Θεοδωρίδου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια αξέχαστη πρόταση γάμου και μια ποντιακή χορευτική στιγμή στη συναυλία στη Θεσσαλονίκη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, χάρισε στο κοινό της Θεσσαλονίκης μία αξέχαστη βραδιά, όχι μόνο για τις μουσικές της ερμηνείες αλλά και για μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Η συναυλία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη όταν η τραγουδίστρια, γνωστή για την άμεση επικοινωνία που αναπτύσσει με το κοινό της, διέκοψε το πρόγραμμα για να δώσει τη σκηνή σε έναν από τους θεατές, τον Νίκο. Με τη φράση «Ας διακόψουμε για κάτι πολύ σοβαρό», η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε τον λόγο στον Νίκο, ο οποίος, γεμάτος συγκίνηση και μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, γονάτισε και ζήτησε από τη σύντροφό του, τη Μαριαλένα, να τον παντρευτεί.

Η απάντηση της Μαριαλένας ήταν ένα αυθόρμητο και γεμάτο χαρά «ναι», που προκάλεσε θύελλα χειροκροτημάτων από το κοινό. Η στιγμή ήταν γεμάτη συγκίνηση και αγάπη, με τον χώρο να σείεται από τα χειροκροτήματα και την ατμόσφαιρα να γεμίζει με θετική ενέργεια.

Η ιδιαίτερη αυτή στιγμή έκλεισε με έναν ακόμα πιο ξεχωριστό τρόπο, καθώς η μέλλουσα νύφη χόρεψε ποντιακά μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δημιουργώντας μια μαγική και μοναδική στιγμή, που θα μείνει αξέχαστη τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους θεατές που βρέθηκαν στη συναυλία.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πρόταση γάμου σε συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024