211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πότε ξεκινάει το καλοκαιρινό τουρ με την Αναστασία;

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φυσικά, ο πρώτος σταθμός θα είναι η Αθήνα.

Το καλοκαίρι του 2024 φέρνει μια σπάνια συνάντηση δύο αγαπημένων τραγουδιστριών στο ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Αναστασία ετοιμάζονται να ενώσουν τις φωνές και την ενέργειά τους σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό τουρ, το Αgapi Tour.

Η ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας έγινε με ένα ξεχωριστό βίντεο, που μας δείχνει τις δύο τραγουδίστριες να ετοιμάζονται για τις μελλοντικές τους εμφανίσεις. Η αίσθηση ανυπομονησίας και η ενέργεια μέσα από το βίντεο αυτό είναι μοναδική.

Το Αgapi Tour θα ξεκινήσει με μια λαμπρή συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο στην Αθήνα, στις 12 Ιουνίου 2024. Αυτό το εναρκτήριο λάκτισμα υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες και συναίσθημα, καθώς οι δύο καλλιτέχνιδες θα μας ταξιδέψουν με τη φωνή τους σε μοναδικές μουσικές εμπειρίες.

Μετά την επιτυχία των πρώτων εμφανίσεων, το τουρ θα συνεχιστεί σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει τη μουσική τους αγαπημένων καλλιτεχνών κάτω από τον ανοιχτό ουρανό και το γαλάζιο του Αιγαίου.

Το Αgapi Tour υπόσχεται να μας χαρίσει μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία γεμάτη μουσική, χαμόγελα και κέφι.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πότε ξεκινάει το καλοκαιρινό τουρ με την Αναστασία;

Νατάσα Θεοδωρίδου: Πότε ξεκινάει το καλοκαιρινό τουρ με την Αναστασία;

Παράλληλα, η Θοεδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, για δεύτερη σεζόν.

Από την μεριά της, η Αναστασία συνεχίζει τις χειμερινές της εμφανίσεις στο «Έναστρον» μαζί με τον κορυφαίο Σάκη Ρουβά και τις Μelisses. Από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο το μοναδικό σχήμα ξεσηκώνει για τα καλά τη διασκέδαση στην Αθήνα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024