211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το ντουέτο με τη Νάνα Μούσχουρη

Νατάσα Θεοδωρίδου νάνα μούσχουρη 2023 ντουέτο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η μεγάλη καλλιτέχνις πήγε να την απολαύσει στην Ακτή Πειραιώς.

Μετά την επιτυχημένη τους παρουσία στη σκηνή της  Ακτής Πειραιώς, την προηγούμενη σεζόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος συνεργάζονται με το νυχτερινό κέντρο για δεύτερη σεζόν. Έτσι, και τον χειμώνα 2024 θα δούμε αυτό το μοναδικό σχήμα να κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις και να είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της διασκέδασης.

Η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών σε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα μαγαζιά της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία, ενώ έκτοτε το σχήμα είναι κοντά στο κοινό της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο – δες αναλυτικά τα Μπουζουκια Αθηνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το σχήμα ολοκληρώνουν οι Αlcatrash που δίνουν τη δική τους μοναδική νότα ανοίγοντας τις βραδιές και δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα για τη συνέχεια της βραδιάς.

Την περασμένη εβδομάδα, η Νάνα Μούσχουρη πήγε στα μπουζούκια και απόλαυσε το σχήμα. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες τραγούδησαν μαζί το «Χάρτινο το Φεγγαράκι», γνωρίζοντας  αποθέωση. «Πρώτα από όλα χαίρομαι πάρα πολύ που με έχει τιμήσει με τη φιλία της και την αγαπώ πάρα πολύ. Κυρίες και κύριοι, η κυρία Νάνα Μούσχουρη», είπε η οικοδέσποινα κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ξαφνιάζοντας τη διάσημη Ελληνίδα. Αμέσως, οι θαμώνες άρχισαν να χειροκροτούν δυνατά.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το ντουέτο με τη Νάνα Μούσχουρη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024