211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα ντουέτο με τον Γιώργο Κακοσαίο

Νατάσα Θεοδωρίδου Γιώργος Κακοσαίος κρατήσεις μπουζούκια 2023 ακτή πειραιως
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο που ανάρτησε η ίδια. 

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος είναι οι πρώτοι καλλιτέχνες που αποκάλυψαν ένα από τα σχήματα που θα δούμε στη νυχτερινή Αθήνα τη χειμερινή σεζόν 2022 – 23. Οι δυο τους θα εμφανίζονται από τον Οκτώβριο στην Ακτή Πειραιώς και με αφορμή αυτή τη συνεργασία ανέβασαν ένα βίντεο στο οποίο τραγουδούν μαζί και μας δίνουν μια γεύση από όλα όσα θα δούμε εκεί σε λίγους μήνες.

Σε αυτό, ο Γιώργος Κακοσαίος ξεκινάει να τραγουδάει πρώτος το κομμάτι του «Κάνε μας τη χάρη», ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη παραλαμβάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου που ερμηνεύει το «Δεν ντράπηκες». Η χημεία των δύο καλλιτεχνών είναι εμφανής ακόμα και από το βίντεο και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα αποτελέσουν μια από τις hot συνεργασίες της επόμενης σεζόν, που ανυπομονούμε να απολαύσουμε!

Ο τραγουδιστής, παρότι νέος στο ελληνικό ρεπερτόριο, έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τη μέχρι τώρα δισκογραφική του πορεία, ενώ ήδη μετρά μία μεγάλη συνεργασία σε πίστα – εκείνη στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα. Τώρα, θα τον δούμε στη δεύτερη σημαντική του συνεργασία επί σκηνής και το μόνο βέβαιο είναι πως θα δούμε από αυτόν μια σημαντική συνέχεια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα ντουέτο με τον Γιώργο Κακοσαίο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024