211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μάγεψε στη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο!

η Νατάσα Θεοδωρίδου σκεφτεται το νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H ίδια ευχαρίστησε το κοινό της.

Λίγο μετά την επιτυχημένη συναυλία της στο Βεάκειο Θέατρο, η Νατάσα Θεοδωρίδου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το Instagram προκειμένου να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τους αμέτρητους θαυμαστές της που κατέφθασαν τη βραδιά εκείνη και κατέκλυσαν τον χώρο, προκειμένου να την απολαύσουν, με αποτέλεσμα μια ακόμα επιτυχημένη συναυλία που άφησε το στίγμα της στην Αθήνα.

«Από τις πιο σημαντικές μου στιγμές..εχθες στο #veakeio ..εσείς ..η πιο πιστη μου συντροφιά..σας ευχαριστώ…💖», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το μήνυμα στο Instagram

Την ερχόμενη σεζόν, η Νατάσα Θοδωρίδου ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα της Ιεράς οδού με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Μια μουσική συνάντηση που αναμφίβολα θα εντυπωσιάσει και θα αποτελέσει ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα του χειμώνα. Ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών τους, τη σκυτάλη θα αναλάβουν Βασίλης Καρράς, Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης. Όπως όλα δείχνουν, το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο θα είναι και πάλι φέτος ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές στη διασκέδαση.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024