211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Με τις κόρες της στο Λος Άντζελες

Νατάσα Θεοδωρίδου: Με τις κόρες της στο Λος Άντζελες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα ταξίδι γεμάτο οικογενειακές στιγμές και στυλ.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι στην Αμερική για την περιοδεία της και, όπως πάντα, δεν είναι μόνη! Μαζί της έχει τις δύο αγαπημένες της κόρες, Χριστιάνα και Αντριάννα, οι οποίες τη συντροφεύουν σε αυτό το ταξίδι. Η τραγουδίστρια και οι κόρες της έχουν έναν πολύ δυνατό δεσμό, κάτι που είναι φανερό όχι μόνο από τις δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά και από τα λόγια της ίδιας της Νατάσας, η οποία σε συνέντευξή της είχε τονίσει πόσο κοντά βρίσκεται στα παιδιά της. “Θέλω να ξέρω πάντα τι συμβαίνει στις ζωές τους”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Σε ένα πρόσφατο στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Νατάσα, οι τρεις τους φαίνονται ντυμένες casual σε έναν διάδρομο ξενοδοχείου, έτοιμες για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας. Η ίδια φορούσε ένα χαλαρό denim παντελόνι, συνδυασμένο με μαύρο τοπ και cowboots, ενώ η Χριστιάνα επέλεξε ένα άνετο σύνολο με γκρι φόρμα και μαύρο φούτερ. Η Αντριάννα ολοκλήρωσε την casual chic εμφάνισή της με μαύρο παντελόνι και ασορτί τοπ.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι τρεις τους περνάνε υπέροχα στο Λος Άντζελες και το απολαμβάνουν στο έπακρο. Είτε πρόκειται για τη χαλαρή τους καθημερινότητα, είτε για τις προετοιμασίες της περιοδείας, η οικογένεια Θεοδωρίδου δείχνει να ζει την κάθε στιγμή μαζί.

Η Νατάσα είναι από εκείνες τις μαμάδες που, πέρα από τη λαμπερή τους καριέρα, βάζουν την οικογένεια πάνω από όλα. Και όταν έχεις τέτοιες κόρες στο πλευρό σου, κάθε περιοδεία μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Με τις κόρες της στο Λος Άντζελες

Αυτοκόλλητες | Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της στο Λος Άντελες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024