211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου | Για πρώτη φορά στο Κηποθέατρο Παπάγου

η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδαει στο κηποθεατρο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με ποιους καλλιτέχνες; 

Για πρώτη φορά η Νατάσα θεοδωρίδου θα εμφανιστεί στο κηποθέατρο Παπάγου σε μια και μοναδική εμφάνιση που αναμένεται να αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου, και η τραγουδίστρια θα δώσει για ακόμα μια φορά τον καλύτερο εαυτό της για να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην πόλη.

Δες επίσης:Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου | Μαζί στην Τήνο

Μαζί της ο Γιώργος Παπαδόπουλος το νέο ταλαντούχο αίμα της ελληνικής δισκογραφίας που έχει αγκαλιάσει η νέα γενιά, με τον οποίο μάλιστα συνεργάστηκε τον χειμώνα στην Ιερά Οδό. Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ακόμα ένας καλός φίλος και συνεργάτης της, ο Παντελής Καναράκης.

Δες επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στο Βεάκειο

Οι τρεις καλλιτέχνες βρίσκονται σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, πηγαίνοντας κοντά στο απανταχού κοινό τους, ενώ από τις τελευταίες τους συνεργασίες θα είναι φυσικά στην Αθήνα το φθινόπωρο, όπου θα κλείσουν με επιτυχία αυτόν τον κύκλο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που η αγαπημένη τραγουδίστρια θα βρεθεί κοντά στο κοινό της για ακόμα μια φορά και το απογειώσει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που έχουν μείνει διαχρονικές στο πέρασμα των χρόνων.

Νατάσα Θεοδωρίδου | Για πρώτη φορά στο Κηποθέατρο Παπάγου

Νατάσα Θεοδωρίδου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024